S L O G G I | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

S L O G G I

Förra veckan var jag och Roshi på supermysigt Sloggi Ever New frukost event på Nobis, fick med oss hem deras otroligt sköna och snygga trosor också, man kan ju aldrig få för mycket trosor. Har vart en hel del events, möten, olika jobb och det ena och det andra så försöker hinna med att bara ta det lugnt också. Ikväll valde jag att komma hem efter att ha jobbat och bara ta det lugnt, dricka en kopp te, lyssna på lugn smörmusik (90’s) och mysa haha japp det är så jag relaxar. Nu bloggar jag iofs men kände att jag hade ork hehe. Som jag berättade förut så har jag ju flyttat tillbaka till söder och jag äääälskar lägenheten, den är så fin, ska ta bilder och visa er sen. Nu blir det lite serier i sängen. 

Puss på er fina!

Last week I was at a breakfast event at Nobis hotel with Sloggi and got some pretty underwear, you can never have to many undies, right?;) I’ve been running around, working, going to events and so on a lot lately so tonight I decided to just go home after working and relax. You really need that too now and then. 

 

_D4A9235_D4A9140_D4A9136_D4A8968

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats