Bangs clinic | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Bangs clinic

Igår var jag hos Elita på Bangs Clinic för jag har känt att min hud är lite i obalans efter denna sommars festande så hon kom fram till att jag skulle göra en kur på 4 gånger som heter Mask Peel den rengör hudet på djupet (kemisk peeling). Min hud och mitt hår är något som är väldigt viktigt för att jag ska känna mig on point men när man stressar mycket så drabbas just dom. Ni kan läsa mer om den här behandlingen jag gjorde och andra behandlingar på deras hemsida. Hon använde dermaceutics och jag har nu deras hemmavårdsprodukter som jag ska testa nu mellan behandlngarna hemma, dom är framtagna av grymma hudläkare och verkar helt magiska, ni kan läsa mer på deras hemsida. Helt ääääärligt så hade jag kaos i pannan igår och efter att ha använt produkterna en kväll och en dag så är dom helt borta. Jag ville verkligen klämma som jag alltid gör haha men fick inte för Elita och nu är jag glad för det för dom försvann ju ändå utan fula ärr i pannan som jag annars kan få. 

Jag lovar att uppdatera er om hur deras produkter fungerar. Kolla bangs hemsida HÄR för att se deras behandlingar och boka tid. 

 

IMG_1397IMG_1615

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats