Punk Royale | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Punk Royale

Förra veckan var jag med och hjälpte till på mitt första event med Ciceron. Det var produktlansering av ultimateears grymma högtalare på en av dom bästa luncherna jag någonsin upplevt i hela mitt liv på Punk Royal. Ni mååååååste testa, en annorlunda och sjuk upplevelse. Högtalarna har jag här hemma nu och dom är helt magiska, man kan ha dom under vatten dessutom, perfekt när man badar badkar ju eller poolfester kanske haha. Det var en riktigt rockstar lunch med massa grymma människor, tack för de!

I helped out at my first event lasy week with Ciceron. It was a product release of ultimateears awesome speakers. I’m using them right now at home. It’s perfect since my macbook doesnt play that loud, it also works under water lol love it! It was a real rockstar lunch with people I really really like, so thank you for that everyone. 

IMG_1618IMG_1698IMG_1492IMG_1524IMG_1496IMG_1458IMG_0229_final

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats