Orangeriet | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Orangeriet

Gud vad jag har ätit på olika ställen på senaste haha. I veckan var jag på Orangeriet och testade deras otroligt grymma drinkar. Alltså 10 av 10 får dom av mig utan tveka. Vill ni ha goda drinkar gjorda av proffs så går ni dit. Älskade även inredningen och myshets känslan man fick när man klev in där. Åt en magisk pizza och lite plock också. Ni kanske inte vill att jag tjatar om mat och drinknar meeen jag älskar när jag får bra tips själv så ni får ta det haha. HÄR kan ni kolla på deras hemsida och även boka bord.

Hade på mig min nya kofta jag har köpt från Never Denim med skinnkjol och mina favorit skor i garderoben, overknee bootsen!

 

Puss på er / S

IMG_1440

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats