My first Music show | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

My first Music show

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XPA-xjOz-wI&feature=youtu.be[/youtube]

Här kommer det första avsnittet av det jag har hållt på med på senaste, vad tycks? Jag ser så mycket fram emot alla avsnitt framöver, ska bjuda på mycket roligheter till er. Jag har drömt om att ha mitt egna program sen jag var liten, jag minns när ja kollade på MTV och ville vara som dom haha och nu har min dröm blivit verklighet. Det är bara fortsätta kämpa och träna och jobba hårt så kommer jag bli ännu duktigare och nya dörrar öppnas hela tiden. Inget händer om man bara sitter på arslet och drömmer. Action! Även om det är en klysha så är det så sant- Jobba hårt och ge aldrig aldrig upp!
Vi kommer släppa ett program i veckan och jag är så excited på denna höst och vinter jobbmässigt, Håll utkik!

Hope you guys like my first show of this music show I’m doing for Vulpine music. I’m proud of it and can’t wait for all the other episodes. Every week we will release a new show. 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats