Crayfish partey | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Crayfish partey

Förra veckan så var jag på min första och säkert sista kräftskiva i år, sååå gott. OP Anderson var där och berättade om hur man ska ta snaps till kräftorna och vi fick smaka en sjukt god drink på dill och nånting mer jag inte minns riktigt men den slank ner, och så dracks de en och annan av min favorit öl såklart. Dasha och Maxinne hade gjort så fint och jag och Roshi gick hem tidigt mätta och belåtna. Kan inte vara ute till jättesent när det är så mycket jobb nu, men vi hade jättekul ändå- Somnade gott vill jag lova! 

 

Bilderna är tagna av Milda & Thilda

 

Was at a great crayfish party, love everything about these parties. Thank you Dasha and Maxinne( Heliumstudios for inviting me) The drinks of the night was from OP Anderson and ofc my favorite beer Miller.

1339509152

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats