I'm fucked up over you | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

I’m fucked up over you

Riktigt ledsen för sämst bloggande från min sida men går igenom en del jobbiga personliga saker just nu så har inte haft orken men nu kommer en outfit från min andra dag på festivalen i Berlin. Älskar ju som ni kanske vet sen gammalt army grönt, kaki grönt osv. Jag tycker man passar väldigt bra i det om man är lite varm i sin hudton haha ja annars också säkert men det är en färg jag trivs i om jag måste ha färg ibland. Ni hittar skjortklänningen på Zalando just nu (Topshop). 

Bilderna är tagna av en supersöt bloggare från Österrike, Sonja Petrkowsky Aka @Fashiontweed som hon heter på instagram. Om ni vill se mer bilder från festivalen och bli insprerade av olika outfits så kolla HÄR

 

Here’s my outfit on the second day of the festival, I absolutley love army green and I think it looks good with my skin color. I usually wear black, white or gray but if I have to wear a color it’s def army green. You can find my dress at Zalando right now (Topshop). 

The pictures is taken by the amazing girl Sonja Petrkowsky from Vienna aka @Fashiontweed that I met in Berlin, we are also making a fashion film for you guys. 

Dress- Topshop at Zalando, Leather Jacket- River Island, Sunnies- Celiné, Boots- Old, Watch- Nick Cabana

Love/ S

IMG_1483IMG_1485IMG_1488IMG_1487IMG_1489_PD10777

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats