B E R L I N | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

B E R L I N

Jag flög ner till Berlin i fredags med ett gäng bloggare från olika delar av världen. Jag är den enda från Sverige men det är riktigt kul att träffa folk från olika ställen som gör mer eller mindre samma sak som en själv. Har träffat riktigt söta tjejer här som jag definitivt kommer träffa igen. I fredags besökte vi zalandos showroom och sen åt en grym middag och igår så var vi på Lolapalooza festivalen, älskar festivaler och stämningen med bra musik och vara utomhus i fint väder. Såg bl.a Macklemore and Ryan Lewis igår som var riktigt grymt. Bor på ett hotell som heter the Weinmeister haha så typiskt tyskt namn tycker jag men iaf så är det riktigt bra hotell, tips tips om ni ska hit.

Här kommer min första festival look. 

 

// I’m in berlin at the moment, flew in friday and I’ve beeb spending the weekend with a bunch of bloggers around the world and the Zalando crew, so many nice and inspiring girls. We spent yesterday at the Lollapalooza festival and saw some great bands.

Here is my first festival look. 

Denim dress- Topshop, Boots- Din sko, Hat- Bikbok, Sunnies- Celiné, Purse- Michael Kors

Love/S

 

IMG_1030IMG_1032IMG_1028IMG_1031IMG_1029

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats