Girlpower | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Girlpower

Idag har jag sprungit runt över halva stan, skrivit på kontrakt för en ny lägenhet som jag flyttar in i slutet på veckan- äääääntligen kommer jag bo på söder igen som jag har saknat mitt söder. Vart på makeup stores visning, sen haft möte ang programmet jag kommer göra för Vulpine som jag är så jäkla taggad på, det kommer bli fett vill jag lova. Avslutade dagen hos Therese där hon fixade mitt barr sen vart det middag med henne och Nicole. Sköna, smarta och framgångsrika tejer båda två som jag verkligen ser upp till. Älskar att inspreras av människor runt om mig och det gör dom två vill jag lova.

 

Great hectic day today, signed a lease for my new apartment, had a meeting for my tv show that I’m doing this fall that I’m super excited about. Ended up at Bangs, my amazing hairstylist Therese did her magic on me as usual and afterwards we had a dinner me, her and Nicole. such a smart, talented and hardworking girls both of them that I look up too so much. Love to be inspired by the people I surround my self with. 

Jeans- New Look, Turtleneck- Bikbok, Shoes- London, Hat- Old, Purse- Michael Kors  

 

IMG_0640IMG_0623

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats