Bday party | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Bday party

När jag fyllde år så hade jag en förfest med mina fina tjejer och bästa Fang gjorde sååå goda drinkar till oss på licor 43 som är en licor med 43 örter, mums säger jag bara! Stämningen var på hög nivå det vart ju inte sämre när Madde tog fram sina peruker haha bästa party tricket. Vi åt och drack gott sen gick vi till Wall och dansade hela natten. Jag kände mig riktigt lyckligt lottad som har så fina vänner. Tack alla för ni kom!

 

Had the best bday party with Licor 43’s yummy drinks and my beautiful friends, I had so much fun this night and I feel so lucky to have them in my life. 

IMG_9499IMG_9467IMG_9482IMG_9504

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats