Iceland Vibez | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Iceland Vibez

Jag har drömt om att få åka till Island och nu äntligen är jag här. Solsemester i all ära men jag kände mig lite trött på det och ville uppleva något nytt och det här är helt rätt ställe att åka till då. Naturen är helt magisk och jag njuter verkligen till max. Var på blå lagunen och badade i varma källor första dagen, sjuk upplevelse. Bilderna är helt oretucherade så ni förstår ju hur fint det var. 

I’m finally in Iceland, it’s an amazing experience and I truly recommend people to come here. The nature is just unbelievable. Visited blue lagoon as you can see on the pictures, so pretty!

 

IMG_0110IMG_0109IMG_0111IMG_0103

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats