M O O D | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

M O O D

Hej, nu har jag inte gjort mycket skoj på senaste, jobbat på bara sen Ibiza vilket iofs var en vecka sen bara haha men känns som en evighet. Semeser går alltid sååå fort eller iaf när man gör massa roligt på sin semester, jag är ingen som bara ligger och solar hela dagarna, tycker det är jättetråkigt faktiskt att pressa, man blir ju brun ändå. Imorgon kommer Sanne hem från Spanien så då ska vi myyyysa, längtar. Lördag ska jag med ett härligt gäng gå pride paraden och sen ev träffa Therese som ääääntligen kommit hem från dalarna, yaaaaay. Rasmus kommer fota och filma oss på pride också så jag har massa skoj att visa er sen. 

Bjuder på lite outfit bilder jag tog med Frida för ett tag sen. 

Top, Forever 21, Jeans- Never Denim, Trenchcoat- H&M

 

_MG_7943_MG_7790_MG_7844_MG_7908_MG_7928_MG_7960_MG_7965_MG_7991_MG_7934

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Reyhane

    Hej Sharareh! Jag ska operera min näsa men jag kan inte hitta bra läkare, det hade varit snällt om du kunde säga vars du har opererat din näsa? 😉 Förresten jag älskar dig och din blog. <3 

Annons
stats