My beautiful souls | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

My beautiful souls

Igår åt jag middag med mina tjejer på Strandvägen 1, vi firade en sak och passade på att äta och dricka gott och man tackar ju inte direkt nej till att umgås med dessa underbara själar. Idag har jag haft jobb hela dagen och sen har jag legat i soffan och kollat Orange is the new black för jag har åkt på en förkylning så måste kurira mig.

Jag är jätteglad för min nya kamera från Olympus, älskar den redan!

 

Yesterday I had dinner with my beautiful girls. Today Ive been working all day and now I’m just chillin at home watching Orange is the new black, I’m sooo hooked lol. 

Love/S

 

P7231025P7231027P7231030P7231040

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats