ibiza calling | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

ibiza calling

Nu har jag haft en liten paus från bloggen men det beror på att jag har vart på semester på Ibiza och jag bestämde mig för att även ta semester från sociala medier, tror det är nyttigt att göra ibland. Nu är jag back. Första dagen på Ibiza så åt vi på en restaurang som hette Cotton beach club, såååå god sush och brutal utsikt, tips tips om ni åker dit. 

Ibiza var maaaaaagiskt, första gången jag är där och jag helt kär i den ön, vill åka tillbaka redan i augusti om det går hehe. Bjuder på lite bilder som får tala för sig själva. 

 

Just got back from Ibiza, loooooved that place. First time for me visiting Ibiza and I can say that it was magical, def going back there very soon. First day we had some amazing japanse lunch at Cotton beach club, great view and awesome food. 

P7120919P7120949P7120956P7120948

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Vart är dina vita klackar ifrån? *smileymedhjärtögon* Har letat som en tok efter de perfekta och dessa vill jag definitivt ha i min skogarderob! 🙂

Annons
stats