Wörkout | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Wörkout

Idag tränade jag igen efter att ha vart lite krasslig några dagar med bästa Pischa och Wörkout gänget. Alltså det är så jäkla roligt men jobbigt som faan men otroligt skön känsla efteråt och man går därifrån med ett leénde på läpparna. Idag spöööregnade det och jag tänkte tanken att banga men gjorde inte det utan vart blöt och lerig men kämpade på ändå och då blir man faktiskt stolt över sig själv. Jag vill aldrig sluta träna med dom haha helt sjukt att jag känner så. Kommer inte kunna röra mig imorgon dock men det är väl så det ska vara.

Finished my workout with my Wörkout team today. Feel’s sooo good to be back at it. I always start working out and then I quit after a while but this time HOPEFULLY I wont, because I really love it and it’s fun.

 

Lånat bilderna från Annica, detta är från förra veckans träning då solen sken på oss haha.

1435902683-97931435902665-9793

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats