New hair | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

New hair

Igår började jag dagen med att åka till Therese för uppfräschning av håret. Vi gjorde lite ljusare, ja man har väl fått liten släng av blonderexia haha men jag trivs sååå bra i det. Så satte vi nytt löshår med hairtalk som funkar riktigt bra för mig. Finns ingen som kan mitt hår och är så grym på det som T som dessutom blivit en av mina närmaste kompisar. Hade lite möten efteråt och ser fram emot hösten kan jag säga minus kylan haha. 

 

Yesterday I went to my amazing hairstylist and friend and we went a little blonder, absolutely love it! She is amazing as always. Visit her site HERE.

Blouse- Bikbok (new in) , Sunglasses- Celiné

IMG_7046IMG_7047IMG_7048

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sharareh

      tog Medium i den för ja ville ha den lite större, vanligtvis har jag S eller XS så de beror på hur du vill ha den 🙂

Annons
stats