Last weeks fun | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Last weeks fun

Haft en fullspäckad helg med förlovningsfest för en kompis och myst i solen med vänner. Tur att man passade på att njuta för nu är det skitväder igen, bläää!! Hann även med white party på Mister french som Caroline Roxy hade styrt, såå kul. Har även börjat träna med Pischa och Rodde på deras bootcamp, det är så jäkla kul. Vill ni komma i form så borde ni kolla in det HÄR

Nu är det måndag och jag hade tänkt träna efter jobb men har åkt på nå dum hosta och känner mig hängig så vilar och hoppas jag mår bättre imorgon.

 

Had such a great weekend with week last week, the weather was amazing in Stockholm and I’m happy I enjoyed it because it sucks right now, rain rain rain. Oh well need to go somewhere warmer. Here are some pics of what I did. 

 

Love/S

 

IMG_6841IMG_6839IMG_6844IMG_6861

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats