My day | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

My day

Igår var jag överallt på ärenden och möten. Letade även kläder till finest awards som en galning. Jag har äntligen två alternativ, vad det blir får ni se ikväll. Har precis tränat på Xtremfit och nu ska jag jobba lite hemifrån sen blir det ett besök hos Elita på och senare hos Therese på bangs för hår haha alltså känns som jag bor på deras salong, är där hela tiden men alla är så underbara så man blir faktiskt glad bara av att kliva in där. 

 

Yesterday I was all over, meetings and stuff and I also tried to find my outit for tonights finest awards. I finally have to options, I will show you my final decision later. Today I started my day with Xtremfit and now I’m just going to work some and then go to Bangs and do some beauty stuff for tonight, lol it feels like I live there somedays. Everyone at the salon is so nice so you get a smile on your face just by walking in there and they make you very pretty. 

 

 

Pants & sunnies- Bikbok, Top- Forever21, Shoes- Nike airforce one, Iphone case- Happyplugs Jacket- Old

P3240646P3240651

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anastasia

    Om du har tid över så skulle det betyda massor om du ville kika in på min blogg där jag bloggar om allt från mode och outfits till mer personliga inlägg. Jag led tidigare av en ätstörning men vill nu visa andra att det faktiskt går att bli frisk och hur otroligt fint livet kan vara när man väl blir det. Kram på dig!
    http://www.anastasialindstrom.se

  2. Hanna Wetterqvist

    “Att kvinnor blir våldtagna har ingenting med läsandet av tantsnusk att göra. Våld mot kvinnor är inte ett kvinnoproblem. Det är ett mansproblem. Det är männen som har problemet.” 
    Vad tycker ni om detta i syfte med boken om Fifty Shades of Grey? Taget av en storbloggares kommentar kring detta!

Annons
stats