Katy Perry | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Katy Perry

Igår var jag, Madde, Josefine, Carmen och Linn på Flying Elk och åt middag först sen drog vi till Globen och såg Katy Perry konserten. Jag som ÄLSKAR konsertet vart ju helt till mig. Katy bjöd på en jäkla show och hade röst som en Gudinna, helt magiskt helt enkel. Precis som man vill att en superstjärna ska vara så var hon. En grym söndag med andra ord.

 

Yesterday me, Madde, Josefine, Carmen and Linn had dinner first and then we went to Globen and saw Katy Perry perform. She was amazing, such a great show and her voice is just amazing. I love concerts specially when you feel so inspired afterwards. Thanks for that Katy!

 

Love/S

Borrowed pics from Madelene

 

MG_3097-3MG_3136MG_3142MG_3113-3MG_3278-3

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats