Saturday night fever | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Saturday night fever

I lördags åkte jag till Eskilstuna och spelade med Sanne på Biff & Grill, det är ju Sannes hemstad så det var extra roligt att spela där. Vi hade middag för säkert 25 pers innan sen körde vi igång. Såååå kul att det kom så mycket folk. Eskilstuna levererade kan jag lova haha. 

Sanne hade en magisk outfit från Zara på sig och mina kläder kom från Bikbok.

Me and Sanne spun records at her hometown saturday night, it was so much fun. Eskilstuna was really crazy lol. A lot of people showed up and that made us really happy. 

Sanne’s outfit is from Zara and mine is from Bikbok.

 

LOVE/S 

 

P3210611P3210600P3220630

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna Wetterqvist

    “En fredag då man ligger hemma är inte en fredag för mig, inte när jag är hemma alla andra dagar i veckan. En fredag för mig är att smutta på ett gott vin med underbart sällskap, att slå på en fet skräckis med vännerna eller att bara dra ut eller dra iväg till en annan stad spontant och göra hela kvällen/natten till ett minne man aldrig glömmer.”
    Saknar du också din ungdom? Det gör jag, mer än något annat..
    http://nouw.com/hanshen/saknar-ungdomen-mer-an-nagot-annat-18080985

Annons
stats