River Island event | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

River Island event

I lördags så spelare jag och Sanne i River Island butiken, dom fyllde 1 år och firade med bra erbjudanden, photobooth och manikyr. Jag var förbi där dagen innan och plockade en outfit att ha på mig och ville typ ha allt, dom har så mycket fint jämt tycker jag.

Vart iaf kär i min skinnjacka med fransar jag har på mig därifrån, den kommer användas flitigt i vår med båda klänningar och jeans shorts, snygg till det mesta.

This Saturday me and Sanne spun some records and River island, they had their one year birthday in their store in Sweden. Love my outfit from River, the jacket is a big favorite and I will use it a lot this spring and summer.

Love/S

IMG_6002.JPG

IMG_6001.JPG

IMG_5993-0.JPG

IMG_5992-0.JPG

IMG_5991.JPG

IMG_5990.JPG

IMG_5915.JPG

IMG_6003.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats