Bangs clinic | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Bangs clinic

Idag var jag hos bästa Elita på bangs clinic och fick en ansiktsbehandling med kemisk peeling, kände verkligen resultat direkt men jag är väldigt torr i hyn så ska bli kul att se resultat efter vi gjort några behandlingar.

Elita är jätteduktig och proffsig, rekommenderar henne starkt. Och det är ju på samma salong Therese alltid fixar mitt hår, skönt att ha allt samlat faktiskt. Vill du boka en skönhetsbehandling just nu hos Elita så får du 20% på alla hudvårdsbehandlingar om du uppger Shararehsophia, detta gäller även kemisk peeling. Ni bokar på http://bangsclinic.com eller maila info@bangsclinic.com
Hår och hy är något jag tycker är så viktigt, går alla dagar i veckan osminkad med bra hy och fint hår än massa smink faktiskt, håller ni inte med?

Love/S

IMG_6037.JPG

IMG_6011.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats