Bubbelroom | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Bubbelroom

Idag slår bubbelroom upp dörrarna i kista galleria och dom 100 första får en gratis klänning samt 50% rabatt på valfritt plagg så skynda er dit för dom öppnar klockan 12 och shoppa loss, riktigt mycket fint har dom.

IMG_5877.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dress me up

    Hej! Välkommen in i vår Nyöppnade webshop. Modekläder till bra priser. Vi vill att våra kunder ska få så bra upplevelse som möjligt och älskar feedback så vi kan förbättra och göra shopen ännu bättre. Vi uppdaterar med nya kläder flera gånger i veckan och för övrigt håller vi på att lägga till storleksguide på varje enskilt plagg. Vi hoppas att du ska trivas och att du kikar in då och då. http://dressmeup2.tictail.com MVH Team DMU

Annons
stats