A little goodbye breakfast | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

A little goodbye breakfast

Haft lite avskeds frukost för Mitra imorse på Nybrogatan 38, såå gott och prisvärt måste jag säga. Rekommenderar det starkt! Min lilla M.j flyttar till NYC imorgon och jag saknar henne redan, sjukt hur man kan bli så fäst vid någon. Jag har verkligen peppat henne att flytta dit men nu när det väl är dags känns de jobbigt. Jag försöker se de positivt, nu har jag en anledning att åka till NY hehe. Har även hunnit med ett spännande möte idag och nu på kvällen var jag och åt middag på vår restaurang, mums!

Måste sova nu- tidig morgon med Xtremfit (heeelp 3 veckor sen sist).

Great morning with my girls this morning with a awesome breakfast before my M.j is moving to NYC. I’m happy for her but sad for me that she’s leaving.

Love/S

IMG_5064.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats