Monday new week | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Monday new week

Måndag ny vecka och jag är så taggad på den här dagen. Först kör jag BikBok några timmar och fixar med jeansen, vi har 100 kr rabatt på alla jeans så kom in så hjälper jag er att hitta the perfect jeans. Efter ska vi göra Artwork och musikvideo inspelning med Roshana, äntligen som vi längtat efter detta.

Bjuder på lite bilder från min kostym från Sanne Alexandra shop, alltså är såååå kär i den, sitter som en smäck. Kavajen har jag haft på mig vid flera tillfällen och den är verkligen den perfekta kavajen. Tror det finns några kvar så in och shoppa. HÄR hittar ni den!

Monday, new week and a lot of fun to do. Today we are doing all the artwork and filming Roshanas new music video. Super excited about this.

I have to show you my new clothes from Sanne Alexander shop. I’m in love with this. The blazer is just perfect, def my new favorite item in my closet. You’ll find it HERE

Pic by Jhana

Love/S

IMG_4994.JPG

IMG_4990.JPG

IMG_4993.JPG

IMG_4992.JPG

IMG_4996.JPG

IMG_4995.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Suna

    Hej, assnyggt! Vilken storlek har du på dig om man får fråga för min kroppsfigur är ganska lik din tänkte beställa

Annons
stats