Denim workshop at River island | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Denim workshop at River island

Nu är jag tillbaka i Sverige efter grymma veckor i LA, lite små ångest att komma hem och lämna 30 + grader i LA men så är det tillbaka till verkligheten hehe. Det som däremot gjorde mig glad är att det faktiskt är ljust nu på morgonen vid 8 tiden och det var det inte när jag åkte yaaay alltid nåt. Anyway nog om det. Igår var jag på River Islands denim workshop. Vi fick mysig frukost, kolla på deras jeans modeller och även välja ut ett par som dom sliter som man själv vill- dom kommer ha någon där som gör det till er alla som handlar jeans om jag inte fattade fel så in till River och shoppa jeans. Jag visar er mina när jag har fått dom, tror dom blir riktigt snygga!

I’m back in Sweden, felt a bit low because I left a really warm LA, but back to reality I guess. Anyway yesterday I was at River islands denim workshop, we got a pair of jeans that we costumzed the way we wanted too. I can’t wait to get my jeans home.

Love/S

IMG_4857.JPG

IMG_4859.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats