your soul can never grow old | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

your soul can never grow old

Minns ni att jag berättade att jag hade ett möte med en kille på Want my look? Jag fick ju med mig en del klänningr därifrån som sitter som ett smäck. Jag har tidigare nämn att jag tycker det kan vara svårt att hitta fina fest klänningar för ett bra pris men dom har grymma klänningar HÄR hittar ni dom. 

Blev rekommenderad att fota med en tjej som heter Jhana och hon var riktigt grym och förstod hur jag vill ha det så det var superkul dock så hade vi inte jättemycket tid men nästa gång jag är i LA ska definitivt fota igen. Ni hittar hennes instagram på @jhana.jp och hennes hemsida är shotbyjhana.com

 

Do you guys remember that I told you I was at Want my looks showroom? Anyway here is one of their dresses I love. It’s hard to find nice dresses in Sweden so this is a perfect site with good prices. Check it out HERE.

 

http://shotbyjhana.comPhotos taken by amazing Jhana. 

 

Love/S

 

ShararehSophia6ShararehSophia7ShararehSophia10ShararehSophia11ShararehSophia12ShararehSophia14

 

ShararehSophia13

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats