Inspired | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Inspired

Hej, hur mår ni idag? Jag har haft en grym morgon med Sanne och sen haft fullspäckat schema med fashionweek och visningar hela dagen, mer om det senare men jag är helt slut nu, ska upp 6 imorgon men bjuder på ett kollage jag gjorde för några dagar sen- skulle ha på mig denna outfit day and night, och parfymen är min favorit just nu-
kan inte vara utan den.

I had a great day with Sanne this morning and the rest of the day with fashionweek in Stockholm that started yesterday. I will tell you more later right now I need to sleep, got to wake up at 6. Enjoy my collage I did yesterday in the meanwhile. I would wear this day and night.
Love/S 

 

Skärmklipp 2015-01-26 17.21.43

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats