Like to know it | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Like to know it

Ni vet att jag sa att jag ska börja med en ny grej? Det här är världens bästa grej- Om ni gillar min stil och vill shoppa min outfit så kan ni nu göra detta på Instagram, det är jätteenkelt. Signa bara up för LIKEtoKNOWIT här, när ni gjort det så går ni sedan in på min Instagram (shararehsophia) och gillar en bild på en outfit eller produkt ni gillar! När detta är gjort så kommer ni sedan få ett email i er inbox som ger er en detaljerad lista med länkar på vart ni kan hitta alla plagg. Jag har precis börjat med detta så har inte hunnit posta så många dagens outfits än men det är på G, så håll utkik och titta efter Instagrambilder som innehåller taggen #liketit!

I have just started with a new fun thingIf you like my style and want to shop my outfit you can now do this onInstagram, and it’s super simple! You only have to sign up for LIKEtoKNOWIT here, when you’ve done ​​that go on to my Instagram (shararehsophiaand like a picture of an outfit or product you like! When this is done, you will receive an email in your inbox, giving you a detailed list of links on where you can find all the pieces.

I just started with this so I havent post that many ootd yet but look for Instagram images that contain the tag #liketit!

10492095_10152491385910700_8979650977193551610_n

 

 

 
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats