La redoute SS15 | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

La redoute SS15

Idag var jag och M.J på pressfrulle för La redoute, hittade ett och annat guldkorn. Dom har även gjort en kollektion med franska bloggarskan Jeanne Damas, kolla in hennes blogg här.

Hon har väldigt cool chic typisk franskstil som jag älskar. Det jag inte visste om La redoute är att dom var bland dom första som gjorde design sammarbeten med olika stora märken/ikoner. Nej nu har jag tittar på för mycket vår och sommarkläder nu kan värmen komma tack på förhand.

 

Today I was at a press breakfast for La redoute SS15, found alot of cute things. They also did a collaboration with the famous blogger Jeanne Damas, she has a chic very paris kinda style that I love.

 

Love/S

IMG_5402IMG_5389

IMG_5436IMG_5379IMG_5413

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josie

    Hej! kan du berätta lite om hur det går till när man får gå på pressfrukostar och så för olika märken och sådär? hör dom av sig till dig eller har du hört av dig och sagt att du vill komma ? jag vill så gärna komma till den nivån. jag kan väldigt mycket om mode och allt kring de för att jag har pluggat mycket bla men allt runt omkring är bara en ända dimma.. skulle du vilja berätta lite? 🙂 och såklart… din blogg är awesome 🙂

Annons
stats