Sunday chill day | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Sunday chill day

Idag har jag haft den perfekta söndagen, började med sovmorgon och en magisk brunch sen har jag fikat med tjejerna och myst runt på stan. Kom hem nyss och tog en varm dusch och nu kollar jag på tv med en kopp te- hör ni inte hur underbart det låter?! Haha låter kanske som en vanlig dag men eftersom jag har så mkt med jobb och saker jämt så uppskattar jag sånna här dagar extremt mycket. Imorgon bitti är det jobb som gäller sen ska jag träna med min PT ash, har ätit alldeles för mycket julmat och sötsaker denna månad.

Had an awesome Sunday today- just chilled all day. Had an amazing brunch this morning and then I just chilled with my girls. Tomorrow morning I’m working and then it’s time to hit the gym again, too much Christmas food and sweets this month lol.

IMG_2433.JPG

IMG_2396.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats