Christmas | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Christmas

Igår var det julafton och jag firade med min fina familj med massa god mat, dans och kärlek som vanligt. Dock så slutade min julafton inte så bra då min pappa fick jättesvårt att andas och hjärtat slog extremt fort så ambulansen fick komma och han åkte in till intensiven. Jag brukar inte dela med mig av så mycket privata saker i bloggen men valde att berätta detta för det blir en riktigt wake up call när något sånt här händer. Man inser ännu mer hur mycket familjen betyder, att kärlek, hälsa och umgås med sina nära är viktigare än alla klappar och materiella saker i livet.
Vi är på väg in till sjukhuset nu för att se hur han mår och om dom fått några
test resultat. Ta hand om varandra!

Kärlek/S

IMG_2231.JPG

IMG_2225.JPG

IMG_2222.JPG

IMG_2185.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Vad tråkigt att höra. hoppas allt blir bra med han och att du och din familj får en fortsatt trevlig jul och nyår. Kram 

Annons
stats