River Island | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

River Island

Jag och Sanne var verkligen speedy gonzales igår på River Island, jag hade en timmes lunch och sprang dit valde ut outfits provade snabbt som bara den och så sprang jag tillbaka, det var min lunch haha det gäller att vara effektiv. Kläderna på River är så fina så jag måste tillbaka och prova mer när jag har tid. Jag är ute efter en snygg fake päls jacka och tyckte jag såg en och annan där. Igår hade vi på oss den första outfiten vi valde ut, älskar kostymer och denna i sammet är ju bara helt magisk.
Allt vi har på oss är från River topp till tå. Stort tack presskontakterna för all hjälp!

I had to move really fast yesterday so I ran on my lunch break to River Island to pick out some nice outfits, it was probably the meat stressful lunch ever but hey we picked out some nice pieces on that short time. Love love love their stuff so I definitely need to go back when I have more time. I love suits and these are just magical.

Everything we are wearing is from Riverisland top to toe.

Love/S

IMG_0797-0.JPG

IMG_0774-1.JPG

IMG_0776-0.JPG

IMG_0779-0.JPG

IMG_0802.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats