Spa night with vitaminwell | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Spa night with vitaminwell

Igår avslutade vi vårt vitaminwell bootcamp med mys och spa kväll på skönhetsvård Södermalm som söta Elita och Mia hade styrt. Vi åt supergoda snittar från café Kajsa och fick behandlar. Jag testade kemisk peeling för ansiktet som var helt magisk, kände resultat direkt så det kommer jag definitivt göra igen. Trådade även brynen som enligt mig är bästa sättet att få snygga bryn på. Dom gör massa olika slags behandlingar allt från ansiktsbehandlingar till mani/Pedi, soldusch osv- you name it! Kolla deras hemsida för mer detaljer och priser.
Vi fick även med oss fina klänningar från dry lake. Blev rejält bortskämda helt enkelt. Tack till alla involverade för grymma träningsveckor.

Yesterday we had spa night with vitaminwell bootcamp, I had a awesome facial, felt really good. Our bootcamp sessions has come to an end and it’s kinda sad because we had a great couple of weeks. Thanks to everyone involved.

IMG_0681.JPG

IMG_0677.JPG

IMG_0676.JPG

IMG_0687.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats