Cozy time with bff | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Cozy time with bff

Godmorgon fina läsare!
Igår kväll mötte jag upp min bff Rebecka och åt tapas på La cucaracha, vi åt som två som grisar haha sååå hungrig hela dagen efter passet på morgonen men det satt riktigt fint. Catcha upp massa och pratade om allt mellan himmel och jord sen tog vi in på scandic Grand Central, ibland får man lyxa till det lite. Det skadar ju inte att det ligger 10 minuter ifrån mitt jobb men jag börjar om 15 minuter så lär klä på mig nu haha är lite tidsoptimist ibland. Hoppas ni har en grym dag idag, det står jobb hela dagen på schemat men känner mig utvilad med en skön träningsvärk så nu kör vi!

Had a long awaited catch up session with my Bff last night. We had tapas and stayed at Scandic Grand Central, a perfect ending to a great day. You should have some luxury in the middle of the week in ny opinion. Now of to eprk, I’m sore from yesterdays workout but that just means that it really worked!

IMG_9353.JPG

IMG_9344.JPG

IMG_9365.JPG

IMG_9329.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats