Bootcamp with vitaminwell | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Bootcamp with vitaminwell

Idag började jag dagen med vitaminwells bootcamp. Idag var det kampsport inspirerat pass, boxning, sparkar och mycket styrka. Riktigt roligt pass och även om man är helt död när man vaknar och tänker tanken att man ska träna så blir dagen så mycket bättre när man har de avklarat. Efter passet så åt vi god frukost på lilla P och sen drog jag iväg till ett möte på Ralph Lauren, ett möte med grym energi.

This tuesday started with a workout inspired by Martial arts. A great workout and the rest of the day gets so much better if you’re starting out like that. The rest of the day continued with a meeting at Ralph Lauren, great energy!

IMG_9300.JPG

IMG_9301.JPG

IMG_9306.JPG

IMG_9302.JPG

IMG_9332.JPG

IMG_9307.JPG

IMG_9308.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats