Rosa bandet galan | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Rosa bandet galan

Måndag och jag började 7 imorse, full rulle hela dagen och den fortsätter i samma anda. Stressar hem för jag ska på rosa bandet galan, bestämt vad jag ska ha på mig och allt..skyndar och precis när jag ska sätta på mig skorna kommer jag på att alla svarta klackar som inte är sommar heels är hos en kompis. Kul. Inga andra skor passar då drog på mig en annan nöd outfit så är min kavaj borta så drar på mig Eves lite för liten kavaj, haha alltså var så sen och stressad så jag minns knappt vad jag har på mig nu men det är väl inte hela världen kom jag på eftersom denna kväll handlar om att supporta cancer forskningen som är så mycket viktigare än allt annat ytligt i världen. Man borde stötta det jämt men det är tur att man blir påmind sånna här kvällar. Kolla på 7:an om ni har möjlighet och glöm inte skänka pengar även om det är lite så är det bättre än ingenting. Många bäckar små!

Massa kärlek/S

IMG_9238.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats