The perfect hat | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

The perfect hat

Ja jag älskar min hatt, haha alltså den är ju den perfekta hatten. Så skönt när man har en dålig hår dag att bara dra på sig den. Anyway nog om hatten, jag ska snart iväg och få håret stylat av bästa Therese till ett litet projekt jag och Sanne håller på med. Kommer snart få gå ut med vad de är men jag är så excited över detta, yaaaaay!

Ha en grym torsdag så hörs vi senare.

I love my hat as you may know lol. It’s perfect when you have a bad hair day. Anyway enough about the hat, I’m going to my awesome hairstylist to get my hair done and then a photoshoot with Sanne for our secret project. I will tell you about it very soon.

Love/S

All my clothes are from Bikbok

Pic by talented Frida Möller

IMG_8980-1.JPG

IMG_8982-0.JPG

IMG_8985-0.JPG

IMG_8983-0.JPG

IMG_8987-0.JPG

IMG_8984-0.JPG

IMG_8986-0.JPG

IMG_8990.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evin

    Hejsan! Jag har alltid undrat vilken model du har på dina ray bans och storlek 🙂 Skulle vara tacksam för svar! 

Annons
stats