Hanna Liska PR | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Hanna Liska PR

Var förbi Hanna liska Pr igår vilket var supertrevligt som vanligt. Alla är så trevliga där!
Träffa bl.a Caroline som gör Filucca Lou var också där med nya fina pieces. Jag använde mig ju av hennes headpieces förut, så otroligt fina!
Såg även ett nytt solglasögon märke från Australien Quayasom jag blev helt kär i. Det är tydligen jättestort i LA, hur jag nu har missat det haha men när han visade vilken Beyonce hade och Kylie Jenner så kände jag igen det. Det som var grymt var ju att dom inte var så dyra heller, dom kommer säljas på Nelly för er som är intresserade.

Love to visit Hanna liska Pr, always so lovely there. Saw a new brand that have sunglasses that I absolutely loved, it’s called Quaya and is from Australia. I basically wanted everything from the collection lol.

IMG_8648.JPG

IMG_8649.JPG

IMG_8622.JPG

IMG_8623.JPG

IMG_8624.JPG

IMG_8626.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats