Starstudio | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Starstudio

Igår var jag förbi Starstudio och kollade in deras fina smycken. Kommer definitivt använda mig av dem vid nästa styling. Älskar allt som har ett budskap och blev introducerad för ett märke som heter engelsrufer, dom hade söta berlocker som var ängel kallare. Perfekt present tycker jag. Älskar även Emma Israelssons smycken, vill ha ett sånt halsband med något fint ingraverat, även dom är perfekta att ge bort när man vill ge någon något mer personligt.


Went by Starstudio yesterday and got introduced to a jewelry brand called Engelsrufer. I love pieces that have meanings and special messages. I also love Emma Israelssons pieces, they are perfect if you want to give someone something that feels as it’s a real thought behind.

IMG_8516.JPG

IMG_8518.JPG

IMG_8517.JPG

IMG_8513.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats