As I am | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

As I am

Jobbade hela dagen igår och fick en hel del annat gjort på lunchen, det gäller att vara flexibel när jag har rast när jag är på BikBok dessa dagar det är mycket. Lite jobbiga saker händer i mitt privatliv just nu så försöker gå in i jobb modet 100% så man inte tänker för mycket men har jag berättat för er att jag har två skatter på jobbet som blivit som mina systrar? Malena och Mitra, utan dom vet jag inte vad jag hade gjort. Tacka Gud för vänner och familj, håll hårt om dom ni har- Dom växer inte på träd.

Pants, bomber jacket- Bikbok, knit- Madelene Billman for Rut and Circle, Watch and Bracelets- Michael Kors, Shoes- Nike air max Thea

IMG_7783.JPG

IMG_7726.JPG

IMG_7747.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carl

  Hej Sharare Sophia  🙂
   
  Mitt företag kommer snart lansera våra senaste eleganta modeprodukter och göra en exklusiv förlansering till större bloggare och kändisar.
   
  Eftersom du bloggar om mode och har en cool stil som passar vårt varumärke får du gärna välja ut en modell och färg som du vill gillar.
   
  Maila mig om det hade varit intressant så kan jag skicka bild på våra produkter
   
  Ha en bra dag! 😉
   
  Carl

Annons
stats