You better work bich | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

You better work bich

Har hunnit med och träna imorse med Ash och är helt slut i armar och axlar/rygg, jag lyfter mycket på jobbet och står upp hela dagarna så behöver en stark rygg. Kändes jättebra men behöver bli bättre på att köra det själv i gymmet också. Nu ska jag till studion en sväng där Roshi spelar in sen ska vi på event. Min grymma vän Madelene Billman har nämligen gjort ett samarbete med Rut and Circle och tagit fram en kollektion. Madde har grym stil och riktigt kreativ tjej så Jag är jättenyfiken på att se allt ikväll. Lovar att fota massa.

I went to the gym this morning with my pt coach Ash, love to start my days like that. Now I’m off to the studio and see how it’s going for Roshana and after we are going to an event. My talented friend Madelene Billman collaborated with a brand called Rut and Circle and I’m super excited to see what she has designed. I’ll promise to take a lot of pictures and show you all tonight.

Love/S

IMG_7612.JPG

IMG_7611.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats