Bday saturday | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Bday saturday

Jag lovar att svara på era frågor i veckan, håll utkik. Är så fruktansvärt trött just nu, har jobbat så mycket plus att det har vart saker efter jobbet varje dag och igår fyllde min bff Rebecka år så vi åt middag på restaurangen sen drog vi till Cafét. Så mysigt när vi ses alla tjejerna för det händer inte så ofta tyvärr.
Dansade till benen vek sig, älskar sånna kvällar.
En större bild bomb och bild på min fantastiska klänning kommer imorgon.

Nu ska jag sova haha sjukt minns inte sist jag somnade klockan 9 men ska upp 5.30 så tack och godnatt säger jag bara.

I promise to answer your questions this week. I’ve been working so much lately and on top of that I had something planned every night so I’m super tired. Anyway celebrated my bff Rebecka Saturday, we had girlsdinner at our restaurant Villa Persia in Solna then Cafe opera and danced the night away.

IMG_7523.JPG

IMG_7559.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats