It's all about the hair | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

It’s all about the hair

Alltså det är få människor jag blir så imponerad över som av fina Therese, hon gör magi med mitt hår varje gång och då är jag ändå jävligt kräsen med håret. Vi gjorde topparna lite ljusare men behöll färgen i botten förutom att hon färgade min utväxt då, så nöjd!

Vill ni kontakta henne gör ni de på bytheresefrieberg@gmail.com

Therese did her magic on my hair again, can’t believe I was so dark and she managed to get me this beautiful color. I’m beyond happy, because I’m usually really picky with my hair and she’s just the best.

IMG_7453.JPG

IMG_7454.JPG

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sosso

    Hej jag har skickat mejl till henne för ca 2-3 v sen hon svara aldrig tbx 🙁 vill att hon ska fixa mitt hår vart ligger salongen tänkte man kunde ringa istället eftersom hon svara ej på mejl …
    Sjukt fint dock ❤️

Annons
stats