Peoples choice | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Peoples choice

Jag har blivit utvald av Zalando att vara en av dom från Sverige som är med och tävlar om att bli “peoples choice” i deras Nordic Blogger Awards. Det är såå kul och jag skulle bli så glad om ni ville gå in och rösta på mig! Vinnaren i Sverige får åka till Köpenhamn och representera just Sverige på Zalandos gala som hålls i höst. Ni klickar på länken nedan för att rösta.

I’ve been chosen to compete to represent Sweden in Zalandos competition for “peoples choice”. I would be so happy if you want to vote for me so I can go to Copenhagen and hopefully compete (fingers and toes crossed) in the big awards show in November.

Zalando Nordic Blogger Awards 2014

20140729-124716-46036388.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats