Thoughts running through my mind | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Thoughts running through my mind

Det händer lite jobbiga grejer i mitt liv på det personliga planet, som det gör ibland. Det går inte alltid att vara på topp och livet är ingen dans på rosor för någon. Vill inte gå närmare in på det men vill bara säga att det är okej att vara ledsen. Livet är toppar och dalar men förhoppningsvis är topparna fler! Och! Glöm inte att
peppa dina vänner om de mår dåligt, nästa gång är det kanske du som behöver peppet. Det gäller att påminna sig själv om att det blir bättre och att ge det tid. Allt har en mening, man kanske inte ser meningen när man är mitt i det men det ger tröst att tänka så i alla fall.

Ta hand om varandra!

it’s ok to not be happy sometimes. Life is a rollercoaster and there are highs and lows. Take care of each other and remember that the hard times will pass.

20140717-145410-53650373.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats