Hello good morning | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Hello good morning

Har precis vaknat och sitter och smuttar på mitt kaffe, inget slår första koppen. Om en timme ska jag träffa min pt Ash och bli slaktad i gymmet, är taggad på att få lära mig nya övningar. Ni får höra vad vi körde senare.

Som jag sa var jag ju på olika presskontor förra veckan och träffade en designer som heter Caroline som gjorde riktigt fina smycken, märket heter Filucca Lou. Blev framför allt kär i hennes hårsmycken, det är så snyggt att pryda håret med till vår och somnar tycker jag.

Top of the morning to ya, just woke up and about to hit the gym with my pt Ash. I will tell you more later what kind of exercises we did.

As you know I visited press agencies last week and met a designer that make pretty jewelry’s, it’s called Filucca Lou. I specially loved the hair pieces she had done. So pretty to wear during spring and summer.

20140414-083227.jpg

20140414-083252.jpg

20140414-083355.jpg

20140414-083408.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats