Shopping shopping | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Shopping shopping

Idag fick jag hem kläder från H&M, Nelly och Sannes webbshop Sannealexandra. Alltså jag fick sånna glädje känslor när allt satt så bra och nu vill jag bara att vädret ska hålla i sig och bli ännu varmare. Älskar vår kläder. Jag ska visa er det jag fick hem idag med bättre kamera och snyggare outfit bilder men så länge får ni nöja er med dessa få spegel bilder. Kostym byxorna från Sannes kollektion, asså jag tror jag smäller av..dom satt verkligen perfekt som man vill ha dom och vilket lyft rumpan fick haha dom kommer användas flitigt. Stövlarna från h&m är jag också sååå nöjd med, har länge letat efter ett par sånna sen jag tappade bort ett par liknande jag hade för länge sen. Fanns en hel del mer i paketen men det får ni se sen.

I’ve got some packages today with clothes and shoes in, let me tell you I was like a kid on Christmas Eve lol. I will take some better pictures soon but for now you’ll get some mirror pics.

Dress- Nelly, leather jacket- Bikbok, Boots- H&M spring collection

Pants- SanneAlexandra

20140324-192524.jpg

20140324-192529.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats