Thank God it's friday | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

Thank God it's friday

Är så slut efter en hektisk jobbvecka så nu ska det bli så skönt med lite helg. Ska träffa mina tjejer och äta godaste sushin på Bauer sen ska vi vardagsrummet där Elsa och Madde har en liten drinkbjudning. Har även hunnit med att shoppa en hel del idag, visar sen!

Love/S

Dress-Replay, hat-LA, shoes- a boutique in London

20140228-202422.jpg

20140228-202438.jpg

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nala

    Vilken fin klänning…! Älskar att du blandar olika stilar sådär… Fortsätt blogga, älskar dina inlägg!

  2. lotta

    Hej!

    Tänkte fråga dig eftersom att du jobbar på Bikbok 🙂
    Jag är intresserad av att jobba i en klädbutik och vill fråga dig hur man t.ex söker jobb på Bikbok? är det via hemsida eller ska man lämna in cv i butiken där man vill jobba eller ska man på något sätt kontakta butikschefen först? Tacksam för svar!

Annons
stats