B for beauty | Sharareh Sophia Hoss

Sharareh Sophia Hoss

Annons

B for beauty

Här kommer mina bästa skönhets tips, det är så himla individuellt vad som funkar men de här är såpass bra att alla kan ha dem.

20131227-220149.jpg

Touche Eclat från YSL är en klassiker som verkligen är värd sin kultstatus. Perfekt att highlighta och dölja mörka ringar.

20131227-220325.jpg

Torrsshampoo är essentiellt för mig och Batiste har det bästa jag har testat. Finns i många olika dofter och även för mörkt hår.

20131227-220518.jpg

Eight Hour cream från Elisabeth Arden är verkligen en räddare i nöden, speciellt på vintern när läpparna gärna vill bli torra och spricka. Smörj och japp åtta timmar senare är dem som nya.

20131227-220707.jpg

Primer är så bra under sminket som gör att det håller hela dagen och natten itan att hamna på sniskan. Smashbox har många olika så man kan hitta den som passar ens hy bäst.

20131227-220837.jpg

Jag har inte tålamod (och tid) att vänta på att body lotion ska torka in så då är denna spray bodylotion perfekt. Haffa om ni är på andra sidan atlanten, har inte sett dem i svealand än.

Jag använder hårolja efter varje tvätt, det behövs verkligen för att hålla mitt hår i styr. Jag använder maroccanoil men finns otaliga olika oljor till håret.

Bobbi Brown har även ett contouring stick som är fantastiskt, hittar ingen bild men rekommenderar det verkligen.

Det här är tips som hjälper utsidan på traven. Men mina bästa tips är de gamla vanliga; sömn, vatten, träning. Ha kul! Skratta! Då blir alla vackra.

These products above is top of the line.
I also recommend the usual; water, enough sleep, working out. Having fun.

Love/S

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Älskar dina LA Inlägg!! Mer sånt hihi. Vill flytta dit men funderar även på santa Barbara, vet du något om de stället??:)

Annons
stats